Anbefalede


Populære


Cæcilie  Norby Trio Restaurant Beghuset 30. apr. 18:00
Cæcilie Norby er kendt og beundret i ind-og udland for hendes fantastiske alsidige stemme og musikalitet.
Mikkel og den hvide verden Restaurant Beghuset 12. mar. 18:00
Mikkel Beha har tidligere med sine foredrag vakt rejseglæde og eventyrlyst hos Beghusets publikum, og den 3. oktober kan du opleve ham med et foredrag om familiens køligere eventyr mod nord.
Marie Carmen Koppel 2020 Restaurant Beghuset 26. nov. 18:00
Med hendes smukke og kraftfulde stemme synger hun for fyldte kirker, spillesteder og kulturhuse i hele landet. Navnet er Marie Carmen Koppel, og vi glæder os til at opleve hendes intensitet, nerve og musikalitet, når hun indtager Beghusets scene med et brag af en julekoncert

Events


Hjalmer Akustisk Duo Tour Restaurant Beghuset 5. dec. 18:00
Hjalmer sang sig direkte ind i vores hjerter fra hans allerførste single ”Marie” tilbage i 2017 og siden er det eksploderet for det musikalske talent

Rune Klan "TEST SHOW" Restaurant Beghuset 11. dec. 18:00
Rune Klan er til næste år aktuel med showet HÅBEFULD, men inden da kan Beghuset eksklusivt tilbyde en enestående aften, hvor vi får et snigkig på showet.
Udsolgt Søs Fenger Trio - Julekoncert 2019 Restaurant Beghuset 12. dec. 18:00
Den perfekte optakt til julen 2019 - En intim julekoncert med Søs Fenger Kvartet


Udsolgt Marie Carmen Koppel - Julekoncert Restaurant Beghuset 19. dec. 18:00
Julekoncert med Danmarks ukronede soul- og gospeldronning Marie Carmen Koppel Akkompagneret af Steen Rasmussen og Benjamin Koppel
Udsolgt Anders Blichfeldt 2020 Restaurant Beghuset 30. jan. 18:00
Sidst Anders optrådte på Beghuset blev billetterne revet væk. Aftenen blev en stor succes og nu har Anders lovet at komme tilbage i 2020.  Så glæd dig og sæt et stort kryds i kalenderen!

Lune Carlsen 2020 Restaurant Beghuset 20. feb. 18:00
Jan Carlsen er kendt som Danmarks dygtigste Kim Larsen imitation og sammen med guitaristen Søren Sebber Larsen, vil de kærligt tage os i hånden igennem en række af de allerstørste sange fra Kim Larsens store bagkatalog

Udsolgt Annika Aakjær Restaurant Beghuset 27. feb. 18:00
Annika Aakjærs særegne optræden er en blanding af musik og komik. Hendes tekster, stemme og timing afslører en unik og utraditionel scenepersonlighed, der i sin optræden balancerer mellem det triste, det tragiske og det absurd-komiske. En evne, der får publikum til både at grine og græde.

Mikkel og den hvide verden Restaurant Beghuset 12. mar. 18:00
Mikkel Beha har tidligere med sine foredrag vakt rejseglæde og eventyrlyst hos Beghusets publikum, og den 3. oktober kan du opleve ham med et foredrag om familiens køligere eventyr mod nord.
Udsolgt Søren Huss 2020 Restaurant Beghuset 26. mar. 18:00
Efter flere udsolgte kirkekoncerter i 2018 er sanger, sangskriver og musiker Søren Huss klar til at indtage scenen på Beghuset. Søren Huss har en udtryksfuld stemme, og vi glæder os til en aften, der byder på både gamle klassikere og nye sange.


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google