Halberg & Friends

Vælg billetter


 

Halberg & Friends Trio

Glæd dig til genhør med en lang række af de helt store og gyldne danske popsange med det til fælles, at de alle er skrevet af manden med guitaren: 

Poul Halberg

Her i svært godt selskab med musikalske venner og med et repertoire der tæller evergreens som bl.a. ”Magi i luften”, ”Brændende læber”, ”Elskes af dig”, ”Jeg vil la lyset brænde”, ”Efterår” og ”Mandagsstævnemøde”

Poul Halberg- sanger, guitarist, producer og komponist - startede sin karriere allerede som 15-årig i bandet Grace. De næste år optrådte Halberg med bands som Aorta, Dagspressen, Skousen & Ingemann, og Santa Cruz.

I ´80 startede han sit samarbejde med sangerinden Mona Larsen – og det blev efterhånden til bandet Halberg/Larsen, der med fire albums og hits som klassikeren ”Magi i luften”, var en af de helt store danske successer frem til midten af 80erne.

Derefter blev Poul Halberg en del af Ray Dee Ohh - der solgte hundredetusindvis af plader frem til opløsningen i ´92. Poul Halberg havde sideløbende arbejdet med Moonjam – og var også en del af Bo Stiefs stærke band Chasing Dreams. 

Lyt mere til Halberg & Friends her

Aftenen begynder kl. 18:00 og forventes afsluttet ca. kl. 22:00.

Der serveres en let anretning med tapas, og cirka kl. 20:00 går Halberg & Friends på scenen. Der er sat op med store runde borde og unummererede pladser.

Det vil sige: Ingen pladsreservation, men ved køb af 12 billetter samlet kan man - ved henvendelse til Beghuset - reservere et helt bord.

Der kan forekomme pladser med begrænset udsyn.

Dørene åbnes kl. 18:00

Vi glæder os til at se jer

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google